Mi és az esküvőnk

Tervek, ötletek, benyomások több-kevesebb részlettel a szervezésről, a szervezőkről.

Kelet kincsei

2011.04.22. 08:00 | lafemme | Szólj hozzá!

Az egész szervezkedés elején még gondolkoztunk azon, hogy kiugrunk Ukrajnába bevásárolni: menyasszonyi ruhát, kiegészítőket, öltönyt, piát stb.

Olvastunk jót s rosszat mind a ruhák minőségéről, mind a kijutással kapcsolatosan a pár perces sorbanállástól a 8 órán keresztül tartó várakozásig, meg hogy vannak ilyen-olyan szabályok amit keleti szomszédaink nagyonis komolyan vesznek vagy éppen ha úgy tartja kedvük lesz..nak, nem igazán tudtuk mit várhatunk a kb. 400km-es túrától.

Elsősorban ruháért mentünk volna (akkor még nem tudtam, hogy ilyen olcsón megúszom a ruha-problémát), így 1-2 beregszászi szalon elérhetőségét fel is kutattam, ezeket megosztom ha más nem legalább a képek kedvéért:
Hollywood
Afrodita

Az utazást márciusra terveztük volna, de akkor már csak az öltöny volt kérdéses, így inkább kihagytuk, mert a nyitvatartások miatt csak hétvégén tudtunk volna menni, akkor meg tuti sokan vannak a határon, szóval nem érte volna meg, nem lett az egészből semmi.

Azért itt van 1-2 cikk, hozzászólás a bevásárlóturizmusról, akit esetleg érdekel:
origo.hu
szon.hu
eskuvo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://ideneskuszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr172840336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: külcsín mások így csinálják
süti beállítások módosítása