Mi és az esküvőnk

Tervek, ötletek, benyomások több-kevesebb részlettel a szervezésről, a szervezőkről.

Esküvő Kiállítás Miskolci Egyetem

2011.01.30. 20:48 | lehomme | Szólj hozzá!

Tegnap január 29-én volt Esküvő Kiállítás a Miskolci Egyetemen. Egész pontosan a kantin épületében, ahol a szakesteket is szokták tartani.
A helyi hírszájton van egy képsorozat a rendezvényről:

http://www.boon.hu/miskolc/eskuvoi-kiallitas-miskolcon/news-20110129-05565723

A saját honlapjukon is biztosan lesznek képek:

http://www.alompar.hu/

Belépő 800 forint volt, mindketten beléptünk, bár la femme többször megkérdőjelezte ennek értelmét, mivel az internetet ő már párszor átnézte mostanra. A kiállítást ami az ITC-ben volt kb két hete, azt megúsztam. La femme szerint színvonal alatti volt, pedig ő nagyon rá volt kattanva arra a kiállításra. Hiába, this is Miskolc. 

Kábé 30-40 stand volt, vőfély, fotós, sok-sok ruha férfi-női vegyesen, ékszer, dekor, stb. témakörökben, mi öltöny ügyben mentünk ki, találtunk is két jó szabóságot, majd később ha már konkrét tapasztalatunk lesz beszámolunk.

Volt egy 4 fős vonós hölgyekből álló együttes (Allegra quartet), akiket fel lehet gondolom bérelni zenének, nagyon szépen játszottak, de nem hiszem hogy eljönnek 10 órára 100+vacsiért.

Sajnos a 'válasszuk meg Borsod megye álompárját' c. bohóckodást nem tudtuk megvárni, a tomboláról is lemaradtunk, kb 30 perc alatt végigszaladtunk, begyűjtöttük a szórólapokat és már jöttünk is.

Két szerintem kakukktojás kiállító :
-          Ezoterikus? Ezotéria egy esküvőhöz? Tényleg erre van igény? 
-          Izomfejlesztő : NASA által fejlesztett mellényt forgalmaznak (sic), amely teljesen átlagosnak tűnt leszámítva a sok halott fülhallgatót, amely bele volt építve a mellénybe, hogy elektromos árammal stimulálja az izmokat.  

Érdekesség:
-  La femme látott egy párt akik a jövő!! nyári esküvőjükre készültek. Sajnálom a palit. 
-  A kiállításon csak olyan fotósokat láttam, akiket korábban neten nem találtam meg, ami fura, mert én eléggé ráfeküdtem a témára. Ráadásul ez volt az egyik küldetés, amelyet la femme rám mert bízni, mint olyat. Már találtunk ugyan fotóst, de azért ez zavart. 

Néhány kép:

 

http://www.flickr.com/photos/58946999@N02/with/5401494529/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://ideneskuszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr22626152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: szervezés egyéb mások így csinálják
süti beállítások módosítása